Cupa Prieteniei la fotbal!

afis echipe de fotbalIncepand cu data de 22 aprilie Primaria Navodari organizeaza Cupa Prieteniei la fotbal pentru amatori.

Regulamentul de desfasurare al competitiei este :

 • Cupa ,,Prieteniei’’la fotbal amatori se desfasoara  pe teren de iarba ,la baza sportiva stadion,,Flacara’’din Navodari. Competiţia este organizata de Primaria Navodari care va fi denumita in prezentul Regulament si in alte acte/documente emise in baza acestuia “Organizator” si este destinata numai cetatenilor orasului .
 • Participa cu drept de joc, cei care au buletin de Navodari si  au implinit varsta de 18 ani. Echipele participante  la aceasta competitie au dreptul la maxim 2  jucători  legitimati(activi in returul campionatelor respective, editia 2015-2016) ,care evoluează în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a ,Liga 4-a , Liga 5-a sau  juniori republicani  I. Jucatorii legitimati nu au voie sa joace concomitent  in teren.
 • Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal ptr teren redus.  De asemenea, când Regulamentul de Fotbal  intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei, se acceptă prevederile din acest regulament.
 • Terenul de joc are dimensiunile terenului de fotbal ptr juniori “D” respectiv 68m/54m
 • Fiecare meci va avea două reprize a 30 de minute, cu pauză de 10 minute. In faza grupelor se va juca ,,fiecare cu fiecare’’.În cazul meciurilor eliminatorii din sferturi,semifinale sau finala dacă rezultatul se menţine egal după cele 60 de minute regulamentare,  se apelează la loviturile de departajare, câte 5 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.
 • Echipele din teren vor fi alcătuite din 8 jucători şi 1 portar; lotul poate conţine maximum 15 de jucători, cu condiţia să fie anunţat până la primul joc pe o listă ,care să cuprindă: numele şi prenumele tuturor jucătorilor, data naşterii, seria şi numărul de pe buletinul sau cartea de identitate.Fiecare persoana inscrisa in ,,Formularul de inscriere’’sa depuna in original o adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apt ptr joc,sau sa semneze pe propria raspundere ca este apt d.p.v.medical ptr jocul de fotbal, iar această listă să fie semnată  de reprezentantul echipei. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formaţie. Jucătorii sunt obligaţi să deţină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau paşaport), pentru a se putea rezolva imediat eventualele contestaţii. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa care va încălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.
 • Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea, a jucat 10 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partida următoare, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare.
 • Contestaţiile se pot depune după partidă, în cel mult 10 minute, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Contestaţia se face pe un singur jucător în parte.
 • Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei.
 • Sistem de desfasurare:se face in functie de numarul echipelor participante,la
 • 1 arbitru la fiecare meci din grupe si 2 arbitri incepand cu meciurile din sferturi,semifinale,finale
 • Organizatorii pun la dispozitia participantilor echipament de joc sau maieuri de departajare numerotate.Numerele raman aceleasi pe toata durata competitiei
 • Participantilor le este interzisa orice forma de reclama comerciala sau politica,Organizatorii rezervandu-si dreptul ptr excluderea echipelor respective.
 • Organizatorii  nu se fac raspunzatori pentru furtul sau pierderea anumitor obiecte sau valori,de catre participantii Competitiei
 • Inscrierile se fac pana la data de 21.04.2016 ora 18.00
 • Sedinta tehnica cu toti reprezentantii echipelor este pe data de 21.04.2016 de la ora 18.00 la stadion Flacara
 • Meciurile se vor desfasura in fiecare sfarsit de saptamana incepand cu data de 23-24 04.2016
 • Informatii suplimentare la stadion Flacara la nr tel 0726191659 si pe site-ul ,,activitatisportive.ro’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *