,,Terenurile de sport constituie o prioritate!” spune viceprimarul orasului Florin Chelaru

13240667_620330861455567_2088968153382925371_nCONSTRUIM TERENURI DE SPORT, ÎN PRIMUL RÂND PENTRU COPIII DIN NĂVODARI

În ultimele zile, orașul Năvodari a găzduit numeroase competiții sportive de fotbal, handbal, box, kick boxing, șah și table, toate organizate de Primăria Năvodari și Consiliul Local Năvodari.

L-am invitat la un scurt dialog pe viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Reporter: Cum se explică, această întoarcere cu fața spre sport a năvodărenilor ?

FLORIN CHELARU: Pe noi, cei de la Primărie, nu poate decât să ne bucure acest lucru. De aceea am și dorit să nu se facă prea multe clasamente, diferențe, toți participanții să fie premiați pentru faptul că au venit să facă mișcare și sport. După mine, toți copiii merită locul întâi.

La Năvodari, sportul este iubit. Primăria orașului Năvodari consideră oportun să-i premieze pe toți tinerii noștri care au înțeles să facă sport și toată lumea se bucură de aceste ocazii, de a face mișcare.

13240667_620330861455567_2088968153382925371_nPentru mine este o bucurie să fiu în mijlocul copiilor noștri, am considerat că orice activitate sportivă este benefică sănătății noastre. Nu-i pot uita pe părinții acestor minunați copii și le mulțumesc pentru faptul că se preocupă de viitorul tinerei generații.

Toate competițiile sunt organizate de Primărie și fac parte din ciclul „Sport pentru Năvodari”. Ele se vor derula pe toată perioada anului, răspunzând astfel, cererilor primite din partea cetățenilor orașului.

Reporter: Constatăm cu bucurie, că la Năvodari se înmulțesc bazele sportive de calitate …

FLORIN CHELARU: Aveți dreptate, în acest moment sunt două terenuri în lucru, la Școala nr. 1 și la Școala nr. 3. De asemenea, în apropierea Sălii Sporturilor din Năvodari vom construi o modernă bază sportivă.

Aceasta va avea un gazon sintetic, va fi la standarde europene, plus tribune și parcare. Baza sportivă va fi împrejmuită, se vor crea condiții de siguranță pentru toți copiii noștri.

Reporter: Cine va avea acces aici, condițiile urmând să fie dintre cele mai bune ?

FLORIN CHELARU: Pe aceste terenuri vor juca toți copiii din Năvodari, chiar dacă nu sunt legitimați la CS Năvodari, ci la cluburi particulare, fără niciun cost. Va exista un program care îi va include pe toți cei ce doresc să facă mișcare și sport în orașul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *