Victorie pentru CS NAVODARI

cs-navodariRugbiştii de la CS Năvodari au obţinut o frumoasă victorie, sâmbătă, în deplasarea de la Suceava, din cadrul etapei a 17-a a Diviziei Naţionale de seniori. Echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase s-a impus cu scorul de 33-22, în disputa cu echipa gazdă, Bucovina. Dobrogenii au intrat şi în posesia punctului bonus ofensiv, reuşind patru încercări, prin Florin Croitoriu, Marian Niță, Vasile Perju și Gheorghe Grigoraș, restul punctelor fiind aduse de Alexandru Trandafir, cu trei transformări şi două lovituri de pedeapsă.

Echipa din nordul litoralului a început mai bine jocul, a punctat prima, prin eseul lui Niţă, transformat de Trandafir, însă gazdele au replicat rapid, egalând prin eseul transformat reuşit de Scolobiuc. Totuşi, năvodărenii şi-au arătat superioritatea până la pauză, reuşind alte două eseuri, prin Grigoraş şi Perju, având un avantaj consistent la debutul părţii secunde (22-7). O eliminare temporară dictată împotriva lui Papaiane a complicat lucrurile şi gazdele au reuşit egalarea (22-22)! Totuşi, finalul a aparţinut năvodărenilor, care au strâns rândurile la timp, Trandafir reuşind să concretizeze o lovitură de pedeapsă, pentru ca apoi Croitoru să culce balonul în terenul de ţintă advers, pentru o victorie meritată a echipei din Năvodari.

 În urma acestui succes, CS Năvodari se menţine pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, prima poziţie fiind ocupată de echipa U23 a celor de la CSM Bucureşti, care nu are, însă, drept de promovare. În ultima etapă a sezonului regulat, CS Năvodari joacă în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, 26 septembrie, împotriva celor de la RCM Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *