LA NĂVODARI S-A DISPUTAT „TURNEUL GENERAȚIILOR” !

PIC_6223Duminică, 25 iunie s-a desfășurat ediția a doua, a „Turneului Generațiilor” la rugby și fotbal.

Competiția a fost organizată de Primăria Năvodari și a prilejuit meciuri între diferite generații, jucători mai tineri și mai puțin tineri, care au socializat și au făcut sport.

A fost o întâlnire între prieteni, foști rugbyști din Năvodari și foști fotbaliști la Midia și CS Năvodari, în care s-au depănat amintiri din perioada când participanții evoluau cu succes în echipele orașului Năvodari.
Dincolo de scoruri și rezultate, experimentații jucători au demonstrat că încă pot reuși faze spectaculoase, aplaudate de public.

CS NĂVODARI ESTE VICECAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA RUGBY ÎN 7

cam01981Echipele din Divizia Națională de Seniori și-au disputat ultimul turneu din Campionatul Național de Rugby în 7.

Astăzi, la Galați, pe stadionul Municipal, a avut loc ultima etapă a competiției, a cincea, care a stabilit campioana ediției 2016.

Aceasta este echipa gazdă, RCM Galați, care în finala turneului a terminat la egalitate, 12-12 cu formația CS Năvodari.

Echipa dobrogeană, antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a înregistrat în grupă două victorii: cu Știința Petroșani (19 – 5) și cu CNOPT București (17 – 10), iar în finală a fost aproape de victorie.

CS Năvodari câștigă medaliile de argint la rugby în 7 și în noul campionat al Diviziei Naționale de Seniori are ca obiectiv titlul național.

CLASAMENT FINAL:
1.RCM Galați-65 p
2.CS Năvodari-59 p
3.RC Bârlad-49 p
4.Știința Petroșani-42 p
5.CSU AV Arad-28 p
6.CNOPT-0 p