,,Ringul de aur”o competitie sportiva de succes!

kick-boxing-petrica-purcaruPrimăria Năvodari, Consiliul Local și CS Năvodari au organizat duminică, ediția a doua a „Cupei New K1 Generation” la kick boxing și ediția inaugurală a „Cupei Ringul de Aur”.

Ringul a fost instalat în parcarea Stadionului „Flacăra”, iar la competiții au asistat numeroși spectatori, care au urmărit meciuri spectaculoase și aprig disputate.

Foarte aplaudată a fost finala piramidei de la categoria -65 kg. disputată între Petrică Purcaru și Cezar Andrieș, doi coechipieri și prieteni buni la CS Năvodari.

Cu un final mai bun, Petrică Purcaru și-a adjudecat victoria și trofeul oferit de directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu.

Au participat sportivi de la 12 cluburi, cele mai multe trofee fiind câștigate de CS Năvodari sub comanda antrenorului Marcel Jipeanu.

Spectatorii au putut aplauda și o demonstrație de Aikido susținută de sportivii de la Aikikai Năvodari, conduși de sensei Gabriel Vasu.

Ziua s-a încheiat cu meciurile de box din cadrul „Cupei Ringul de Aur”, competiție la care au boxat pugiliști de la CS Năvodari, Farul Constanța și CSM Călărași.

Antrenorul lotului national de tineret al României, Ferodin Ablalim (care îi pregătește și pe pugiliștii de la CS Năvodari) a adus pe ring, boxeri cunoscuți printre care, Maike Cioacă din lotul național de seniori, Cristian Drăgan, Alberto Calotă, Florin Șchiopu, toți componenți ai lotului național de tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *