Formular de înscriere „Crosul Primăverii 2016”

Regulamentul oficial „Crosul Primăverii 2016”

  Subsemnatul , domiciliat în localitatea Navodari, strada , nr. , bl. , ap. , judetul Constanta, telefon de contact , email , vârsta , pe propria răspundere, declar următoarele:

  – am citit cu atentie regulamentul concursului Crosul Primaverii si sunt de acord cu acesta în totalitate;

  – inscrierea online necesita ulterior prezentarea la startul competitiei un act de identitate;

  – (DACĂ ESTE CAZUL) în calitate de părinte/ tutore al minorului sunt de acord cu participarea copilului meu sau minorului aflat sub tutela mea la competitia Crosul Primaverii, din data de 29 mai 2016;

  – nu sunt legitimat ca sportiv la nici un club de atletism;

  – sunt apt/ minorul pe care îl reprezint este apt din punct de vedere medical pentru a depune efort fizic în cadrul competitiei Crosul Primaverii.

  – am pregătirea fizică si psihică corespunzătoare/ minorul pe care îl reprezint are pregătirea fizică si psihică corespunzătoare pentru a alerga în cadrul Crosului Primaverii.

  – cunosc implicatiile juridice ale participării la acest concurs si îmi asum întreaga răspundere în cazul implicării mele/ a minorului pe care îl reprezint într-un accident înainte, în timpul sau după concurs, pe traseu sau în zona de concurs.

  – nu îi voi trage la răspundere pe organizatorii concursului în cazul în care voi fi descalificat din competitie / în cazul în care copilul meu sau minorul pe care îl reprezint va fi descalificat din competitie pentru nerespectarea regulamentului concursului.

  - sunt de acord ca organizatorii să folosească fotografiile sau înregistrările video care contin imaginea mea/a minorului pe care îl reprezint, cu scopul promovării acestui eveniment.

  - declar pe propria răspundere că am luat la cunostintă si voi respecta următoarele:

  sunt interzise manifestările violente si lipsite de respect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor;
  este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel;
  voi respecta deciziile de sigurantă comunicate de organizatorii evenimentului pe toată durata traseului.

  – datele de mai sus sunt exacte.

  Comentariile sunt închise.