Evenimentul sportiv ,,Bicicleta mijloc de locomotie si sanatate”si-a desemnat castigatorii!

După o lună de pedalat, evenimentul “Bicicleta – mijloc de locomoție și sănătate” organizat la Năvodari și-a desemnat, în acest sfârșit de săptămână, câștigătorii. Evenimentul face parte din programul de activități sportive pe anul 2018 și are ca scop promovarea mersului pe bicicletă într-un cadru organizat. Premiul cel mare, pus la bătaie, a fost o bicicletă cu care câștigătorul va putea participa și anul viitor la competiție.
Prima ediție a evenimentului “Bicicleta – mijloc de locomoție și sănătate”, care s-a desfășurat în perioada 15 septembrie – 20 octombrie, a fost un succes. În fiecare weekend, cicliștii din Năvodari au pedalat pe Promenada, pentru a socializa și a promova mersul pe bicicletă, iar cei care au spus mereu prezent au primit premii,specifice acestui sport: cupe,medalii,diplome,casti,manusi,tricouri,ochelari,pantaloni
Obiectivul propus, promovarea mersului pe bicicletă, recreere și timp liber sub formă de plimbare în grup, pe biciclete, a fost atins.
Manifestarea face parte din programul de activități sportive pe anul 2018 și a fost inițiată de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *