Crosul Navodariului editia V-a

Crosul Năvodariului, ediția a V-a🏆
Numeroși copii și adulți, sportivi de performanță sau amatori, au participat duminică dimineață la Crosul Năvodariului, competiție ce ne dorim să devină de tradiție.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Năvodari, în parteneriat cu Clubul Sportiv Năvodari, Direcția Județeană de Sport Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Decathlon, Family Runners Navodari, JT Water Sports, Aly Gym Fitness .
La final, participanții au fost răsplătiți cu diplome, cupe, medalii, articole sportive și alte premii surpriză.
Crosul Năvodariului s-a desfășurat în prezența primarului Florin Chelaru, viceprimarului Costel Dumitrașcu, secretarului de stat în Ministerul Sportului Thomas Moldovan și a directorului DJST Constanța, Florina Cristache.

3 comentarii:

  1. Este o reala bucurie sa vezi atat de multa lume implicata in acest eveniment! Felicitari organizatorilor pentru initiativa si totodata respect tuturor sportivilor si participantilor care au reusit sa se bucure de un cros reusit.

  2. Crosul Navodariului, editia a V-a a fost o ocazie minunata pentru ca persoane de toate varstele sa se angajeze in competitii reale, intr-un cadru de neuitat. Appreciez enorm elanul organizatorilor si participantilor. Mi-a facut mare placere sa vad atat entuziasmul cu care s-a desfasurat acest eveniment!

  3. Excelenta initiativa a Primariei Navodari, Clubului Sportiv Navodari, Directiei Judetene de Sport Constanta, Facultatii de Educatie Fizica si Sport si partenerilor, de a organiza acest eveniment. Acel combo de relaxare si activitate fizica oferita de aceasta competitie sportiva a unit multimea de participanti intr-o atmosfera plina de bucurie. Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *