Constantin Funda: „CS Năvodari este singura echipă neînvinsă din județul Constanța”

constantin-fundaL-am invitat la un scurt interviu pe antrenorul principal al echipei CS Năvodari, Constantin Funda.

Reporter: CS Năvodari a încheiat turul pe primul loc, cum a fost această primă parte a campionatului ?

Constantin Funda: Am pornit la drum cu un proiect bine pus la punct, în care am vrut să dăm o șansă, tinerilor din Năvodari și celor care au făcut junioratul la noi.

Aceștia au crescut de la meci la meci și suntem pe primul loc cu 8 puncte avans, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Este un proiect de viitor, pe care trebuie să-l parcurgem etapă cu etapă. Ne dorim să promovăm în Liga a 4-a și apoi, în Liga a 3-a.

Reporter: Aveți în echipă și jucători tineri dar și unii, destul de cunoscuți.

Constantin Funda: Așa este. Ciprian Cazan, crescut, aici la Năvodari, a jucat și în Liga I la Săgeata, apoi Bogdan Evdochim, Rotariu, Soldat care au jucat și la Viitorul. Cei mai mulți tineri din acest proiect vor fi din Năvodari, noi îi creștem și așteptăm de la ei, rezultate cât mai bune.

Reporter: În această pauză, doriți să întăriți lotul ?

Constantin Funda: Avem câțiva jucători care au plecat tot de la noi, unii sunt pe la FC Farul, alții pe la Performer și vrem să-i readucem la Năvodari.

Reporter: Obiectivul nu poate fi altul decât promovarea …

Constantin Funda: Clar, ne dorim promovarea, avem șanse mari cu 8 puncte avans, am înregistrat 13 victorii și două egaluri, nicio înfrângere. Suntem echipa cu cel mai bun parcurs din ligile a 4-a, a 5-a și a 6-a în județul Constanța, singura fără înfrângere.

Reporter: La sfârșit de an, câteva urări …

Constantin Funda: Le urez „La Mulți Ani”, tuturor suporterilor, mulțumiri Primăriei și Consiliului Local Năvodari, domnului primar, domnului viceprimar, avem condiții foarte bune și suntem susținuți pentru a reuși rezultate cât mai bune.

„La Mulți Ani”, tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *